user_mobilelogo

Style and Sustainability

ss01Modern Style and Sustainable Ethos Forge a New Master Suite

We were hired to overhaul the awkward spaces and poorly completed renovations prior owners had made to the master suite of this home on Liberty Hill. A complete reconfiguration of the existing spaces included conversion of one bedroom into a unique, expansive bathroom with views of downtown. By using a free-standing walnut-clad feature wall to separate the bathroom from the bedroom we were able to create a bright, open and calming master suite without the traditional divisions of spaces into rooms. This wall floats free from the ceiling and adjacent walls just as the sink floats (by means of hidden supports) free from the wall behind it. By giving away or selling most of the old fixtures and materials and making creative use of renewable or reclaimed materials, we were able to make a statement about sustainability as well as design.

houzz 2017 service

houzz 2016 design

houzz 2016 service

houzz 2015 design

houzz 2014 design

houzz 2012 design

 facebook