user_mobilelogo

The Art of Transition

at01Victorian Update with a Modern Twist

A spine wall serves as the unifying concept for our addition and remodeling work on this Victorian house in Noe Valley. On one side of the spine wall are the new kitchen, library/dining room and powder room as well as the existing entry foyer and stairs. On the other side are a new deck, stairs and catwalk at the exterior and the existing living room and front parlor at the interior. The catwalk allowed us to create a series of French doors which flood the interior of the kitchen with light. Strategically placed windows in the kitchen frame views and highlight the character of the spine wall as an important architectural component. The project scope also included a new master bathroom at the upper floor. Details include cherry cabinets, marble counters, slate floors, glass mosaic tile back splashes, stainless steel art niches and an upscaled reproduction of a Renaissance era painting.

houzz 2017 service

houzz 2016 design

houzz 2016 service

houzz 2015 design

houzz 2014 design

houzz 2012 design

 facebook